Paymark Finans

Paymark Finans - Låna mellan 10 000 kronor - 150 000 kronor utan säkerhetPaymark Finans ägs av Thorn Svenska AB, det är samma företag som ligger bakom varumärken som L’easy Privatlån, Nordiclån, Spargo Finans och Klicklån. Här kan du ansöka om ett privatlån utan säkerhet från 10 000 kronor upp till 150 000 kronor, återbetalningstiden löper från 1 år till 12 år. Är du ute efter att låna en mindre summa pengar som 10 000 – 20 000 kronor så är Paymark Finans ett billigare alternativ än de flesta snabblån.

För att starta ansökningsprocessen börjar du med att välja ett lånebelopp och en löptid för lånet, det görs genom att justera pilarna på skalan. Därefter klickar du dig vidare till ansökningsformuläret och fyller i personuppgifter samt bankkontonummer. Så fort ansökan mottagits görs en kreditprövning vars uppgifter ligger till grund för lånets villkor. Skickas ansökan in under ordinarie öppettider så får du svar inom en timme, i annat fall dagen därpå.

Representativt exempel är ett lån på 40 000 kronor som återbetalas under 5 år. Uppläggningsavgiften är 595 kronor och det tillkommer en aviavgift på 39 kronor varje månad. Om den nominella räntan är 6,84% – 21,60% så blir den effektiva räntan 8,79% – 25,77%, det ger en månadskostnad på 801 – 1 112 kronor. Det totala beloppet som ska återbetalas är 49 183 – 67 858 kronor.

Grundkrav som gäller hos Paymark Finans

  • Du är 20 år gammal eller äldre
  • Inga betalningsanmärkningar

I jämförelse med andra privatlångivare så har Paymark ganska få krav, du måste helt enkelt vara 20 år eller äldre och fri från betalningsanmärkningar. Vidare finns det inte heller något specifikt inkomstkrav, utan den bedömningen görs individuellt för varje sökande.

Din deklarerade inkomst är dock en av faktorerna som avgör hur stort belopp Paymark Finans är villiga att låna ut, har du lite lägre inkomst så kanske du inte beviljas den lånesumma du ansökt om. I sådana fall kanske du får ett erbjudande om en lägre summa. Uppgifterna i kreditupplysningen hämtas från UC.

Sammanfattning av långivaren

Paymarks stora fördel gentemot andra långivare inom privatlån utan säkerhet är den relativt låga räntan. Den slår förstås inte ett traditionellt banklån, men däremot många av aktörerna inom snabblån. Jämfört med Thorns andra varumärken, som nämnts i början av texten, så är också återbetalningstiden längre.

Tänk på att betalningsanmärkningar är ett stort hinder om du avser ansöka om lån hos Paymark Finans. Det finns flera andra långivare som accepterar betalningsanmärkningar, men det bästa är att försöka lösa situationen utan lån.

Läs mer om långivaren och se aktuella priser här


Jämför lån hos andra långivare

Lämna en kommentar

1 × ett =