Thorn Privatfinans

Thorn Privatfinans - Låna upp till 100 000 kronor i 72 månaderThorn Privatfinans har tre lånealternativ att välja mellan – PrivatLån Plus, PausLån och TryggLån. De två förstnämnda alternativen är ganska lika, lånesumman sträcker sig från 10 000 kronor upp till 100 000 kronor. Du bestämmer själv återbetalningstiden inom spannet 12 månader –  72 månader. Trygglånet inkluderar ett låneskydd vilket kan vara en stor fördel. Mer information om de olika lånen följer längre ner på sidan.

Thorn Privatfinans ägs av Thorn Svenska AB som varit verksamma inom kreditgivning i Sverige sedan tidigt 70-tal. I koncernen ingår en rad andra varumärken som exempelvis Nordiclån, Klicklån och Modus Finans. För den breda skaran är Thorn förmodligen mer känt för sin uthyrningsverksamhet av vitvaror och hemelektronik.

Grundkrav för att få låna hos Thorn Privatfinans

Att ansöka om lån är enkelt, välj den summa du vill låna och därefter en återbetalningstid. I nästa steg får du fylla i personuppgifter och bankkontonummer. Alla som ansöker om lån måste uppfylla följande grundkrav;

  • Minst 20 år gammal
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Svensk medborgare

Thorn Privatfinans tar alltid en kreditupplysning och uppgifterna hämtas från UC. Du som ansöker om lån måste kunna uppvisa en god kreditvärdighet och du får inte ha betalningsanmärkningar sedan tidigare. Räntan sätts individuellt och baseras på de uppgifter som framgår i upplysningen.

Sammanfattning av långivaren Thorn

Thorn Privatfinans erbjuder alltså alternativ när det gäller privatlån – PrivatLån Plus, PausLån och TryggLån. PrivatLån Plus och PausLån har samma övre gräns och löptid (100 000 kronor upp till 6 år), skillnaden är att du kan välja till en betalningsfri månad på pauslånet.

Trygglånet har hälften så högt maxbelopp, alltså 50 000 kronor, men här ingår också ett låneskydd vilket kan vara användbart om man råkar ut för sjukdom eller arbetslöshet. Återbetalningstiden för Trygglånet är dock högst 60 månader.

Oavsett vilket av alternativen du väljer så gäller det att du är minst 20 år gammal och fri från betalningsanmärkningar. Alla som ansöker om lån hos Thorn Privatfinans är föremål för en kreditupplysning hos UC. Privatlånen hos Thorn Privatfinans är något dyrare än om du lånar pengar på banken, men de är samtidigt billigare än snabblån.

Läs mer om långivaren och se aktuella priser här


Jämför lån hos andra långivare

10 000 kr - 40 000 kr1 år - 6 årSe aktuella räntor
10 000 kr - 50 000 kr1 år - 6,5 årSe aktuella räntor
10 000 kr - 150 000 kr1 år - 10 årSe aktuella räntor
10 000 kr - 20 000 kr1 år - 2 årSe aktuella räntor
10 000 kr - 50 000 kr1 år - 6,5 årSe aktuella räntor

Lämna en kommentar

ett × 1 =