Tryggkredit

Tryggkredit - Privatlån upp till 40 000 kronor och onlinekredit upp till 25 000 kronorHos Tryggkredit kan du ansöka både om privatlån och onlinekredit. Privatlånet sträcker sig från 10 000 kronor upp till 40 000 kronor med en löptid på 1-2 år. Kontokrediten börjar på 1 000 kronor och den övre gränsen är 25 000 kronor. Med en onlinekredit kan du ta ut pengar vid behov och du betalar endast ränta på det belopp du utnyttjar.

Tryggkredit är medlem i S.K.E.F (Svenska Konsumentkreditföretagen Ekonomisk Förening) som verkar för en seriös konsumentkreditgivning. Det innebär att kraven för att få ansöka om lån eller kredit är högre än hos många andra långivare.

Representativt exempel är ett lån på 25 000 kronor som återbetalas under 2 år. Uppläggningsavgiften är 395 kronor och det tillkommer en aviavgift på 35 kronor varje månad. Om den nominella räntan är 26,30% (rörlig ränta) så blir den effektiva räntan 30,00%, det ger en månadskostnad på 1 355 kronor. Det totala beloppet som ska återbetalas är 32 525 kronor.

Krav för att få ansöka om lån hos Tryggkredit

  • Du är minst 20 år gammal
  • Kan uppvisa minst 150 000 kronor i årlig taxerad inkomst
  • Folkbokförd i Sverige och har ett svenskt mobilabonnemang
  • Inga betalningsanmärkningar

Som du ser så ställer Tryggkredit högre krav jämfört med många andra långivare, inte minst då det gäller deklarerad inkomst. Tryggkredit har också absolut nolltolerans när det kommer till betalningsanmärkningar. Sökande med anmärkningar nekas automatiskt.

Kraven kan tyckas hårda, men de är riktlinjerna hos S.K.E.F. Man vill helt enkelt verka för en ansvarsfull kreditgivning. Således kan långivaren också försäkra sig om att låntagaren är fullt kapabel till att följa betalningsplanen och återbetala hela lånesumman.

Summering av långivaren

Tryggkredit ägs av S & A Sverige som är ett snabbt växande företag inom kreditgivning. Moderbolaget äger även varumärken som Mobillån och Snabbfinans med flera. Hos Tryggkredit kan du ansöka om ett privatlån eller en onlinekredit som kan utnyttjas vid behov.

  • Lånesumma – 10 000 kr upp till 40 000 kr (Kredit 1 000 kr – 25 000 kr)
  • Ränta – Se aktuella räntor här
  • Löptid – 12 till 24 månader (Krediten har en flexibel löptid)

Att ansöka om lån eller kredit hos Tryggkredit är mycket enkelt. Du väljer ett önskat belopp och en återbetalningstid (löptiden gäller endast lånet). I nästa steg fyller du i personuppgifter samt ditt mobilnummer. Observera att Tryggkredit är en ansvarsfull långivare och har relativt hög krav på dig som låntagare. Som beskrivet längre upp på sidan så måste du uppfylla kravet om en taxerad inkomst på minst 150 000 kronor per år. Du får inte heller ha betalningsanmärkningar.

Läs mer om långivaren och se aktuella priser här


Jämför lån hos andra långivare

Lämna en kommentar

fjorton + 8 =