L’easy

L'easy - Låna upp till 50 000 kronor i 60 månaderL’easy är ett dotterbolag till företaget Thorn som är känt för sin uthyrningsverksamhet av elektronikprodukter. Hos L’easy finns det möjlighet att låna från 10 000 kronor upp till 50 000 kronor med en återbetalningstid som sträcker sig från 12 månader till 60 månader. Långivaren är perfekt för den som söker lite mindre lån men vill avstå från snabblånen.

L’easy accepterar inte betalningsanmärkningar, men gör en individuell bedömning av varje sökande. Företaget erbjuder två betalningsfria månader per år som kan utnyttjas om man känner att det behövs. Observera att löptiden förlängs i dessa fall, men det tillkommer inga extra kostnader.

Grundkrav för att låna pengar hos L’easy

  • Minst 20 år fyllda
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Svensk medborgare

I likhet med de flesta andra kreditgivare så görs en sedvanlig kreditprövning på alla som ansöker om lån. Du som låntagare måste kunna uppvisa en relativt god kreditvärdighet. Uppgifterna hämtas från Upplysningscentralen (UC).

Alla låneansökningar sker på långivarens hemsida där du snabbt och enkelt fyller i namn, personnummer, önskat lånebelopp samt löptid. Ofta får du svar inom en timma om lånet beviljas eller ej. Det bör nämnas i sammanhanget att L’easy har en hög andel godkända ansökningar om privatlån.

Summering av långivaren

En fördel med Thorns alla varumärken inom privatlån är att räntan är betydligt lägre jämfört med snabblån. Det gäller förstås också hos L’easy. Lånen lämpar sig bäst för de som har svårt att få vanliga banklån.

Som det tidigare nämnts i texten så finns det chans att välja två betalningsfria månader i samband med låneansökan. Tänk dock på att de två månader du väljer inte kan ändras sen i efterhand. Många som utnyttjar alternativet med betalningsfria månader brukar välja januari och juni med tanke på jul och sommarsemestern.

När du ansöker om lån hos L’easy måste du vara minst 20 år fyllda och fri från betalningsanmärkningar. Det finns inga uttryckliga inkomstkrav, men vanligtvis gäller en deklarerad inkomst på minst 100 000 kronor per år. Ränta och löptid sätts individuellt och baseras på uppgifterna i kreditupplysningen.

Läs mer om långivaren och se aktuella priser här


Jämför lån hos andra långivare

10 000 kr - 40 000 kr1 år - 6 årSe aktuella räntor
10 000 kr - 50 000 kr1 år - 6,5 årSe aktuella räntor
10 000 kr - 150 000 kr1 år - 10 årSe aktuella räntor
10 000 kr - 20 000 kr1 år - 2 årSe aktuella räntor
10 000 kr - 50 000 kr1 år - 6,5 årSe aktuella räntor

Lämna en kommentar

5 × två =